1 dk. Serkan KÖSE 28.08.2021

Yeni Saints Row Oyunu Duyuruldu

Oyuncuların sevdiği oyun serilerinden birisi olan Saints Row serisinin yeni oyunu duyuruldu. Duyurulan oyunla birlikte seri tekrardan başlıyor. 

Yayıncılığını Deep Silver’ın üstlendiği ve geliştiriciliğini ise Volition’ın yaptığı yeni Saint Row oyunu resmen duyuruldu. Hatırlanacağı üzere yeni oyunun duyurulacağına dair geçtiğimiz haftalarda bir takım dedikodular ortaya çıkmış ve bu dedikodular bir süre doğrulanmamıştı. Bu dedikodular sonrasında resmi olarak doğrulandı ve şimdide oyun yeni bir fragman ile duyuruldu. 

Yeni oyunun fragmanına baktığımızda seriyi baştan başlatacak bir oyunun bizleri beklediğini söyleyebiliriz. Bu anlamda duyurulan oyun reboot olacak. Yeni oyunun ayrıca seriden daha farklı bir tona sahip olduğunu da söyleyebiliriz. 

PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One ve PC (Sadece Epic Games Store) için 25 Şubat 2022 tarihinde çıkacak. Oyunun çıkış tarihinini değişip değişmeyeceği şimdilik bilinmiyor olsa da oyunun duyuru fragmanını aşağıda bulabilirsiniz. 

Saint Row Reboot Duyuru Fragmanı 

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al