1 dk. Serkan KÖSE 19.05.2021

Battlefield 6’nın Fragmanından Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı

Yılın merakla beklenen oyunlarından olan Battlefield 6’nın fragmanından ekran görüntüleri ortaya çıktı.

Electronic Arts bilindiği üzere son zamanlarda sevilen oyun serisi olan Battlefield’ın yeni oyunu olacak olan Battlefield 6 oyunu ile gündemde. Oyun ile ilgili olarak, resmi açıklama stüdyo tarafından yapılmamış olsa da yaşanan sızıntılar ve paylaşılan bir ekran görüntüsü, oyunun geçeceği zamanı da gün yüzüne çıkartıyor. Ekran görüntülerine göre oyun modern zamanlarda geçecek ve etkileyici bir deneyim sunacak. Oyunun tanıtım filminde ayrıca oyuna dair yeni görseller de ortaya çıktı.

İlk olarak Tom Henderson tarafından kurulan bir Discord sunucusunda ortaya çıkan görüntüler, “Alaricdhuman” isimli bir Twitter kullanıcısı tarafından netleştirildi. Servis edilen görüntüler, oyunda robot köpekleri ve daha önce sızdırılan roket fırlatma tesisisin varlığını ortaya çıkartıyor. Bu sızdırılan görsellerin Battlefield 6 oyununun hikaye modundan mı yoksa çevrimiçi modundan mı olduğu şimdilik bilinmiyor.

Battlefield 6’dan Yeni Ekran Görüntüleri

Sızdırılan görüntüler temizlenmiş olsa da pek anlaşılabilir değil. Ancak Battlefield serisi hayranları, bu görüntülerle bile fazlasıyla heyecanlandırdı. Üstelik Henderson’a göre görüntülerin kaynağının fazlasıyla güvenilir bir kişi.

Electronic Arts, kısa bir süre önce önemli bir paylaşım yapmıştı. Yapılan bu paylaşım, oyunun çıkış tarihiyle ilgili önemli bir ipucunda da bulunuyor. Oyunun çıkışına dair haziran ayına vurgu yapılıyor. Bu nedenle oyunla ilgili diğer detaylar için biraz daha beklemek gerekecek gibi görünüyor.

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al