1 dk. Serkan KÖSE 22.06.2021

CyberPunk 2077 Yeniden PlayStation Store’a Geri Döndü

Geliştiriciliğini ve yayıncılığını CD Projekt RED’in üstlendiği CyberPunk 2077 oyunu tam altı ay sonra yeniden PlayStation Store’da satışa sunuldu.

CD Projekt RED’in 10 Aralık 2020 tarihinde çıkarttığı CyberPunk 2077 oyunu hataları ile oyun gündemine bomba gibi düşmüştü. Oynanamaz halde olan oyun kısa süre içerisinde PlayStation Store’dan kaldırılmıştı.

CyberPunk 2077 Yeniden PlayStation Store’da

Oyunun yapımcısı olan CD Projekt RED’in geçtiğimiz hafta yaptığı açıklama ile birlikte CyberPunk 2077 oyunu bugün tekrardan PlayStation Store’a geri döndü. Oyunun fiyatı ise 399 TL olarak listeleniyor. Her ne kadar oyun yeniden PlayStation Store’a geri dönmüş olmuş olsa da oyunun PlayStation 4’te pürüzsüz bir oyun deneyimi sunduğunu söyleyemeyiz. Hem PlayStation hem de CD Projekt RED tarafından yapılan açıklamada oyun hala PlayStation 4 için elverişli bir oynanış sunmuyor. Eğer ki oyunu yeniden satın almak istiyorsanız PlayStation 4 Pro ya da PlayStation 5 oyun konsoluna sahip olmanız tavsiye ediliyor.

Yapılan açıklamada ilerleyen süreçlerde PlayStation 4 oyun konsolu için de oyunun düzeltileceği belirtildi. Açıklamada ayrıca 2021 yılının ikinci yarısında oyunun yeni nesil oyun konsolları için ücretsiz bir yükseltme yayınlanacak. Oyunun son güncellemesi geçtiğimiz günlerde tüm platformlar için yayınlanmıştı.

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al