1 dk. Serkan KÖSE 16.07.2021

NBA 2K22’den Kötü Haber Geldi

Yayıncılığını 2K’nın yaptığı geliştiriciliğini ise Visual Concepts’in yaptığı 2K serisinin yeni oyunu olacak olan NBA 2K22 oyunundan kötü haber geldi. Oyunun PC sürümü eski nesil olacak.

Özellikle basketbol severlerin severek oynadığı NBA 2K serisi bilindiği gibi her yıl yeni oyunu ile oyunseverlerin karşısına çıkıyor. Kısa bir süre önce de yeni oyun olan NBA 2K22 oyunu duyurulmuştu. Oyun ile ilgili PC kullanıcılarını üzecek bir detay paylaşıldı. Oyunun “Sıkça Sorulan Sorular” bölümüne göre PC sürümünün eski nesil olacağı belirtildi. Oyunun yeni nesil özellikleri tıpkı EA’nın sevilen oyunu olan FIFA 22 oyunu gibi sadece Xbox Series ve PlayStation 5 kullanıcıları için sunulacak. Eski nesil sürümler ise Xbox One Xbox One X, Nintendo Switch, PlayStation 4 ve PlayStation 4 Pro olarak açıklandı. 

Son olarak oyunun cross – play desteği sunmayacağı da bu bölümde ortaya çıktı. NBA 2K22 oyunu 10 Eylül 2021’de PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series, Xbox One, PC ve Switch için çıkış yapacak. Oyunun Steam sürümü 429,00 TL. Konsol fiyatları ne yazık ki henüz belli olmadı.

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al