1 dk. Serkan KÖSE 07.09.2021

2021 Dünya Şampiyonası’nın Hangi Tarihlerde Düzenleneceği Ortaya Çıktı

League of Legends severlerin merakla beklediği 2021 Dünya Şampiyonası’nın ne zaman düzenleneceği henüz açıklanmış değil. Resmi bir açıklama şimdilik yapılmamış olsa bile bu tarihler ortaya çıkmış olabilir. 

Bilindiği üzere 2021 Dünya Şampiyonası Çin yerine Avrupa’da bir yerde düzenlenecek. Etkinliğin büyük bir ihtimalle İzlanda’nın Reykjavik kentinde düzenlenmesi beklenirken etkinliğin gerçekleşeceği tarihler de şimdilik bilinmiyor. 

Geçtiğimiz haftalarda Riot Games Küresel Espor Direktörü olan John Needham, 2021 Dünya Şampiyonası’nın COVID-19 kaynaklı kısıtlamalar ve zorluklar sebebiyle Çin’den alınıp Avrupa’ya taşındığını duyurmuştu. Takımlar ve yayın ekibi için sorunsuz bir etkinlik olması için en iyi kararın bu olduğunu açıklayan Needham, etkinliğin hangi tarihler arasında yapılacağını ve hangi şehirlerde gerçekleşeceğini ise açıklamamıştı. 

Gelen son haberlere göre bu tarihler ve etkinliğin yapılacağı yer belli oldu. İddialara göre 2021 Dünya Şampiyonası 5 Ekim – 6 Kasım tarihleri arasında İzlanda’nın Reykjavík şehrinde bulunan Laugardalshöll spor kompleksinde gerçekleşecek. 

2021 Dünya Şampiyonası Tarihleri 

  • Ön eleme aşaması / 5-9 Ekim
  • Grup aşaması / 11-18 Ekim
  • Play-off, çeyrek finaller / 22-25 Ekim
  • Yarı finaller / 30-31 Ekim
  • Final / 6 Kasım

Takvime baktığımızda etkinliğin bir ay süreceğini görebiliyoruz. Bu takvim henüz Riot Games tarafından resmi olarak duyurulmamış olsa da ilerleyen günlerde bu takvimin resmi olarak duyurulması bekleniyor. 

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al