1 dk. Serkan KÖSE 20.10.2021

Assassin’s Creed Infinity Oyununun Merak Edilen Sorusu Yanıt Buldu

Oyuncuların sevdiği pek çok oyunun yapımcısı olan Fransa merkezli oyun stüdyosu Ubisoft bu yılın başlarında pek çok oyununda oynaması ücretsiz oyun modelleri üzerinde çalıştığını açıklamıştı. 

Ubisoft 2021 yılının ikinci çeyreği için düzenlenen ortaklar toplantısında ise sevilen oyun serilerinden birisi olan Assassin’s Creed markasının yeni oyunu olacak olan Assassin’s Creed Infinity için yeni bir model düşündüğünü belirtti.

Assassin’s Creed Infinity Ücretli Olacak

Konu hakkında Ubisoft CEO’su Yves Guillemot toplantıda şu açıklamada bulundu;

“Assassin’s Creed Infinity oyunu oynaması ücretsiz olmayacak ancak oyunun içince pek çok anlatı öğesi bulunacak. Yenilikçi bir oyun olmasının yanında oyuncular tüm Assassin’s Creed oyunlarında zaten sahip oldukları ve en başından itibaren almayı sevdikleri tüm unsurlara sahip olacak” Konu hakkında Ubisoft baş finans görevlisi Frédérick Duguet ise oyunun henüz “çok erken geliştirilme sürecinde” olduğunu açıkladı. 

Daha önce Assassin’s Creed Odyssey oyununu geliştiren Ubisoft Quebec ve Assassin’s Creed Origins ve Assassin’s Creed Valhalla oyunlarını geliştiren Ubisoft Montreal stüdyoları tarafından ortak bir şekilde geliştirilen Assassin’s Creed Infinity oyunu, tarihin farklı anlarında geçen devasa büyüklükteki çok oyunculu oyun olacak. 

Assassin’s Creed Infinity oyunu için Dueget geçen yıl “heyecan verici ve hırslı” bir yapım olacağını belirtmişti. Oyun pek çok Assassin’s Creed hayranını heyecanlandırmış olsa da oyunun ücretli gelecek olması oyunculara daha şimdiden hayal kırıklığı yaşattı.

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al