1 dk. Serkan KÖSE 16.06.2021

Bethesda Yeni Oyunu Starfield’ı Duyurdu

Yayıncılığını ve geliştiriciliğini Bethesda’nın üstlendiği Starfield oyunu duyuruldu. Oyunun ilk fragmanı da yayınlandı.

Bethesda’nın uzayda geçen açık dünya oyunu Starfield oyunu aslında bakacak olursak ilk olarak 2018 yılında duyurulmuştu ancak oyundan bugüne kadar herhangi bir haber gelmemişti. Pek çok kişi oyunun iptal olduğunu düşünmüş olsa da E3 2021 etkinliğinde oyun ile ilgili yeni bilgiler paylaşıldı. Oyunun ilk fragmanı da E3 2021’de yayınlandı.

Bethesda’nın yani oyunu Starfield, 11 Kasım 2022 tarihinde Xbox Series ve PC platformları için çıkışını gerçekleştirecek. Oyun elbette ki çıktığı gün Xbox Game Pass kütüphanesindeki yerini alacak. Bu hamle ile birlikte Microsoft’un Bethesda satın alımındaki ilk gerçek gücü de görünmüş oldu. Oyunun PlayStation oyun konsollarına çıkış yapmayacağını da belirtmemizde yarar var.

Starfield, Fallout ve The Elder Scrolls V : Skyrim’ın ödüllü geliştiricisi olan Bethesda’nın 25 yıl sonra oluşturduğu ilk yeni evren olarak karşımıza çıkıyor. Yıldızların arasında geçen bu yeni nesil rol yapma oyununda oyuncular istedikleri kadar karakter oluşturabilir ve eşi daha önce görülmemiş bir özgürlükte keşfe çıkarak insanlığın en büyük gizemini çözebilir.

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al