2 dk. Esporlab 21.11.2019

Borderlands 3 Yeni DLC’sinin Tarihi Açıklandı

13 Eylül 2019’da Gearbox Software tarafından yayınlanan oyunu Borderlands 3 hakkında DLC haberi yayınladı. Geliştiricileri tarafından Borderlands 3 yeni DLC’sinin tarihi açıklandı 19 Aralık’ta DLC’nin herkese açık olarak erişilebilir hale getirileceğini bildirdi.

Oyuncu kitlesi tarafından oldukça büyük heyecan içerisinde beklenen Borderlands 3 yayınlandığı tarihten beri oyuncu kitlesini pek memnun etmişti. Hayranlarını ise yeniden heyecanlandıracak bir gelişme oldu, Moxxi’s Heist of the Handsome Jackpot olarak adlandırdıkları bu yeni Hikaye DLC’si oyun deneyiminizi artıracak ve çok daha heyecan dolu vakit geçirmenizi sağlayacak.

Zaten Gearbox tarafından da oyun yayınlandığı tarihten beri sürekli olarak DLC paketlerinin yayınlanacağı ve yeni DLC’ler geleceği konusunda bilgiler veriyordu. İlk olarak oyun yayınlandıktan sonra kısa bir süre içerisin de hikaye DLC’si geleceğini açıklamıştı. Vaatlerini yerine getiren Gearbox 19 Aralık’da Hikaye özelliğini taşıyan bu DLC’nin yayınlanacağını duyurdu.

borderlands 3 yeni dlc ne zaman gelicek

borderlands 3 yeni dlc ne zaman gelicek?

Borderlands 3 DLC Paketleri Neler?

Borderlands 3‘ün yayınlamış olduğu diğer DLC’ler tekli halde satın alabiliyorsunuz. Bana tek DLC paketi yetmez hepsini istiyorum diyorsanız Super Deluxe Editon veya Season Pass‘ı satın almanızı öneriyoruz. Yayınlanacak olan yeni DLC’yi sadece satın almak yetmiyor bu DLC’yi oynayabilmeniz için oyundaki leveliniz en az 13 olması lazım ve oyunda ki ilk 5 bölümün tamamını bitirmiş olmanız gerekiyor.

Yeni gelecek olan bu DLC tamamen soygun üzerine hikayeleştirilme özelliğini taşıyor ve heyecan dolu anların ortasında kendinizi bulacağınızdan şüpheniz olmasın. Spoiler verecek olursak, terk edilmiş bir kumarhaneyi Moxxi ve kurmuş olduğu ekibi tarafından soyulmaya çalışılacak yalnız bu çokta kolay olmayacak, başınız büyük dertte. 19 Aralık’ta yayınlanacak olan DLC’yi heyecanla bekleyin, eğlencenin doruklarına çıkacağız.

Aynı zaman da Borderlands 3‘ün bugünden itibaren 24 Kasım tarihine kadar ücretsiz oynayabilirsiniz. Oyunu merak edenler için kaçırılmayacak bir fırsat. Hemen aşağıdan yeni DLC’nin videosunu izleyebilir ve arkanıza yaslanıp 19 Aralık tarihini bekleyebilirsiniz. Artık sabırsızlanmanıza gerek yok, nasıl olsa Borderlands 3 yeni dlc’sinin tarihi açıklandı. Herkese iyi eğlenceler diliyoruz!.

Oyun Hakkında:

İlk piyasaya sürülme tarihi: 13 Eylül 2019
Direktör: Paul Sage
Besteciler:Jesper Kyd; Michael McCann; Finishing Move Inc. Raison Varner
Yazarlar:Danny Homan; Sam Winkler
Geliştirici:Gearbox Software
Platformlar: PlayStation 4, Xbox One, Google Stadia, Microsoft Windows
Esporlab

Esporlab yazarı.
Yıllardan beri oyun, teknoloji ve bilgisayar konularında edindiğim bilgi ve tecrübelerimi sizin için eğlenceli bir şekilde paylaşıyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al