1 dk. Serkan KÖSE 09.04.2021

Call of Duty Warzone Hilecilere Savaş Açtı

Sevilen Battle Royale oyunu Call of Duty Warzone hilecilere savaş açtı. Warzone oyunundan 15.000 hileci oyuncu banlandı.

Geliştiriciliğini Infinity Ward ve Raven Software’in yaptığı ve yayıncılığını ise Activision’nın üstlendiği 2020 yılında yayınlanan Battle Royale türü Call of Duty Warzone oyununda geçtiğimiz haftalarda yapılan ban operasyonunun ardından yeni bir operasyon daha gerçekleşti.

Raven Sorfware tarafından yapılan hile çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Bugün yapılan yeni bir çalışma ise Call of Duty : Warzone oyununda hile kullandığı tespit edilen 15.000 oyuncu daha banlandı. Warzone oyununda Şubat 2021’de 60.000 kişi banlanmış ve geçtiğimiz ay ise 13.000 kişi banlanmıştı.

Konu hakkında açıklama yapan Raven Software, kısa süre içerisinde hile kullandığı tespit edilen kişinin banlanacağını duyurdu. Yapılan açıklamaya göre oyundan banlanan oyuncu sayısı bu ay daha da artabilir.

call-of-duty-warzone-hilecilere-savas-acti

Call of Duty Warzone Hilecilere Ban Atmaya Devam Edecek

Call of Duty : Warzone oyunu ile ilgili 16 Mart 2021 tarihinde resmi Twitter hesabı üzerinden açıklama yapan Raven Software, hile kullandığı tespit edilen oyuncuların oyundan kısa süre içerisinde banlanacağını açıklamıştı. Kısa bir süre önce yeni bir açıklama daha yapan Raven Software bu oyuncuların oyundan banlandığını açıkladı. Raven tarafından yapılan açıklamada son olarak tek seferde 13.000 kişi daha banlandı. Oyunda geçtiğimiz haftalarda tek seferde 60.000 oyuncu banlanmıştı.

Oyuncuların daha iyi bir oyun deneyimi sunmaları için hile önlemlerini geliştiren Call of Duty : Warzone geliştiricileri görünüşe göre bu banlara yenilerini ekleyecek.

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al