2 dk. Serkan KÖSE 30.11.2021

Cyberpunk 2077 Efsanesi Geri Dönüyor

Geçtiğimiz gün Steam’de geride bıraktığımız haftada en çok satan oyunlar listesini açıklamıştık. Steam’de en çok satanlar listesinde CD Projekt RED’in uzun bir süredir eleştirilen oyunu olan Cyberpunk 2077 oyunu da bulunuyordu. CD Projekt RED güncellemeleri sonrasında görünüşe göre Cyberpunk 2077 efsanesi geri dönüyor. 

Yayıncılığını ve geliştiriciliğini Polonya merkezli CD Projekt RED’in yaptığı Cyberpunk 2077 oyununun çıkalı neredeyse 1 yıl oluyor. İlk çıkışında pek çok kişi tarafından yerden yere vurulan, oyunu PlayStation üzerinden satın alanlara para iadesi yapılıp, uzun bir süre PlayStation Store’a eklenmeyen Cyberpunk 2077 oyunu için işler yoluna girmeye başladı. 

Cyberpunk 2077 Steam İncelemeleri Olumlu Olarak Değişti

Steam platformunun son günlerde yaptığı indirimler sonrasında Cyberpunk 2077 oyunu Steam’de en çok satan oyunlar listesine girmeyi başarmıştı. Oyunun bu listeye girmesinin nedeninde fiyatına yapılan indirimin payı olsa da asıl pay oyunun hatalarının büyük oranda kaldırılmış olması. Cyberpunk 2077 oyunu için son zamanlarda yapılan 18.000 civarındaki incelemenin büyük çoğunluğunun olumlu olmasıyla birlikte oyunun genel derecesi de yükseldi. Son incelemelerin değerlendirmesi “Çok Olumlu” olsa da oyunun genel derecesi ise şimdilik “Çoğunlukla Olumlu” olarak görülüyor. 

CD Projekt RED CEO’su kısa bir süre önce oyunun ilerde çok güzel bir oyun olarak hafızalarda yer edineceğini ve 2022 yılında oyuna gelecek olan ücretsiz DLC’ler ve ek paketlerin yanında yamalarla birlikte oyunun çok daha iyi hale geleceğini açıklamıştı. CD Projekt RED umarız Cyberpunk 2077’nin bu başarısız lansmanı sonrasında gerekli dersleri çıkartmıştır ve yeni oyunlarında böyle hataları bir kez daha yapmazlar. 

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al