1 dk. Serkan KÖSE 11.08.2021

Diablo II Resurrected Açık Beta Tarihleri Açıklandı

Yılın merakla beklenen oyunları arasında yer alan Diablo II : Resurrected oyununun herkese açık betasının ne zaman gerçekleşeceği belli oldu. Oyunun yapımcısı olan Blizzard, resmi açıklamasında oyunun açık beta tarihlerini açıkladı. 

Blizzard tarafından yapılan açıklamaya göre oyunu ön sipariş veren oyuncular bu hafta ve 20 Ağustos Cuma günü oyunu beta olarak deneyebilecek. Her iki beta süreci de tüm konsollar ve PC’de oynanabilir olacak. Nintendo Switch kullanıcıları ise betalardan faydalanamayacak. Xbox tarafında ayrıca ön sipariş betası için Xbox Live Gold üyeliği de gerekiyor. PlayStation kullanıcıları için her iki betada da PS Plus gerekmiyor.

Diablo II : Resurrected Beta Süreleri 

  • Ön sipariş betası: 13 Ağustos TSİ 20.00’dan 17 Ağustos TSİ 20.00’a kadar. Diablo II: Resurrected veya Diablo Prime Evil Collection’ı ön sipariş verenler bu betaya katılabilecek. 11 Ağustos itibarıyla ön yükleme başlıyor.
  • Herkese açık beta: 20 Ağustos TSİ 20.00’dan 23 Ağustos TSİ 20.00′ kadar. Herhangi bir ön sipariş gerekliliği yok. Ön yükleme konsol oyuncuları için 17 Ağustos’ta, PC oyuncuları için 18 Ağustos’ta başlıyor.

Diablo II : Resurrected oyununun ilerlemeleri platformlar arasına aktarılabiliyor. Bu özellik beta sürecinde de olabilecek. Ayrıca kapalı betadaki ilerlemeler de açık betaya aktarılabilecek. 

Oyunun beta sürecinde oyuncular Barbarian, Amazon, Sorceress, Paladin ve Druid sınıflarını oynayabilecek. Diablo II: Resurrected, 23 Eylül’de PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S ve Nintendo Switch için piyasaya sürülecek.

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al