1 dk. Serkan KÖSE 30.06.2021

Discord Görüntülü Görüşmeleri Daha Eğlenceli Hale Geliyor

Genellikle oyuncuların kullandığı anlık mesajlaşma uygulaması Discord, görüntülü görüşmeleri AR ve VR teknolojisi ile daha eğlenceli hale getirmeyi planlıyor.

Popüler anlık mesajlaşma uygulaması Discord tarafından yapılan açıklamaya göre Ubiquty6 isimli şirketin satın alındığı duyuruldu. Ubiquty6 şirketi AR destekli mini oyunlar ve eğlenceli bir görüntülü sohbeti amaçlayan bir Backyard uygulaması olarak biliniyor. Satın alım hakkında açıklama yapan Ubiquity6 şirketinin CEO’su Anjney Miha, Discord’un hali hazır 15 milyon kullanıcısına hizmet verecekleri için heyecanlı olduklarını açıkladı.

Discord’a Yeni İçerikler Geliyor

VR ve AR konusunda başarılı olan şirket, Discord tarafından satın alındıktan sonra Backyard uygulamasının internet sitesini durdurup yeni bir bildirim göstermeye başladı. Şirket tarafından gönderilen bilirimde, Backyard platformunun, oyun ve etkinliklerinin Discord içerisinde yeni bir yer bulduğunu, kısa süre içerisinde Backyard’ın en iyi içeriklerinin Discord’a geleceği konusuna heyecanlı olduklarını duyurdu.

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al