1 dk. Serkan KÖSE 27.05.2021

Far Cry 6 İle Tanışacağımız Canlı Yayının Tarihi Belli Oldu

Far Cry 6’dan oynanış videosunun yayımlanacağı canlı yayının tarihi belli oldu. İşte Far Cry 6 ile tanışacağımız o tarih.

2021 yılının en çok beklenen oyunlarından birisi olan Far Cry 6 bilindiği üzere geçtiğimiz aylarda belirsiz bir tarihe ertelenmişti. Aradan uzun süre geçmesinin ardından Fransa merkezli oyun stüdyosu olan Ubisoft, 28 Mayıs TSİ 19:30 tarihinde bir canlı yayın düzenlenecek.

Canlı yayının duyurusu, Breaking Bad dizisinden tanınan oyuncu ve yönetmen Giancarlo Esposito, oyunda ise Yara adasının diktatörü olarak karşımıza çıkan Anton Castillo’nun halkına olan konuşması ile paylaşıldı.

Far Cry 6 Geliyor

Ubisoft’un gerçekleştireceği canlı yayın, Far Cry 6’dan yeni bir oynanış videosu içerecek. Ubisoft’un sevilen serilerinden Far Cry serisinin en yeni üyesi olan Far Cry 6, eski oyunların aksine içinde şehir ve halk barındıran Yara adlı bir adada geçecek. Aynı zamanda oyunun 2021 yılında piyasaya sürüleceği düşünülüyor. Umarız gerçekleşecek olan canlı yayında oyunun oynanış videosunun yanında çıkacağı tarihi de öğrenebiliriz.

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al