2 dk. Serkan KÖSE 13.04.2021

Fortnite Horizon Zero Dawn Kostümü Ortaya Çıktı

Fortnite Horizon Zero Dawn kostümü sızdırıldı. İşte Fortnite oyununa gelecek olan Horizon Zero Dawn kostümü ile ilgili tüm detaylar.

Popüler battle royale oyunu olan Fortnite’ın bölüm 2 sezon 6 kısmı geçtiğimiz haftalarda başlamıştı. Fortnite’ın yeni sezonunda ilkellik teması konu ediniliyordu. Diğer sezonlarında çeşitli markalar ile iş birliğine giren Fortnite şimdi de Horizon Zero Dawn ortaklığı üzerinde çalışıyor. Fortnite’a eklenecek olan yeni Horizon Zero Dawn temalı kostümler ortaya çıktı.

Battle royale türü oyunların başında gelen Fortnite oyunu ilk çıktığı günden itibaren Marvel Sinematik Evreni, DC Sinematik Evreni ve John Wick gibi popüler karakterlerin kostümlerini daha önceden oyuna getiren Fortnite ayrıca Marshmello, Travis Scott ve popüler Twitch yayıncısı Ninja’nın kostümlerini de oyuna getirmişti. Fortnite oyun içerisinde gerek Travis Scott ve Marshmello konserleri olsun gerekse de TENET fragmanı olsun adından söz ettirmeyi başarmıştı.

fortnite-horizon-zero-dawn-kostumu-ortaya-cikti

Son sezonda ilkellik olan “Primal” isimli bir tema ile oyuncularının karşısına çıkan Fortnite oyununda değiştirilmiş bir harita, yeni ilkel silahlar zanaatkarlık sistemi de oyuna eklendi. Yeni Fortnite sezonunda ayrıca oyuncular vahşi hayvanları avlayarak silahlarını geliştirebiliyor ve hatta kendilerine özel eşyalar üretebiliyor. Fortnite oyununa gelen bu yeniliklerin dışında bugün sezona uygun ünlü bir oyun karakterinin de ekleneceği ortaya çıktı.

Fortnite Horizon Zero Dawn Kostümü

Fortnite oyununa dair daha önce verdiği doğru sızıntılarla adından söz ettiren “ShiinaBR” adlı veri madencisi, oyuna eklenecek yeni süreli oyun modunun dosyaları içerisinde oyuna eklenecek olan yeni bir kostümün varlığına ulaştı. Keşfedilen “LEadAlloy LTM” ismindeki oyun modunun açıklamasına göre yeni sezon savaş bileti içerisinde yer alan Lara Croft karakteri ile Horizon Zero Dawn oyunundan aşina olduğumuz Aloy karakteri aynı takımda olacak. Bu modla birlikte Fortnite’a gelecek olan yeni karakter de belli olmuş oldu.

fortnite-horizon-zero-dawn-kostumu-ortaya-cikti

Kostümün ne kadar ekleneceği şimdilik bilinmiyor olsa da kısa süre içerisinde oyuna ekleneceği düşünülüyor. Fortnite’ın 2. Bölüm 6. Sezonu 19 Haziran 2021 tarihine kadar devam edecek.

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al