1 dk. Serkan KÖSE 24.08.2021

Nubia Red Magic 6S’in Tanıtım Tarihi Belli Oldu

Oyun odaklı akıllı telefon modelleriyle adından söz ettiren Nubia’nın yeni akıllı telefonu olacak olan Nubia Red Magic 6S modelinin tanıtılacağı tarih belli oldu. 

Nubia’nun yeni oyun odaklı akıllı telefonu geçtiğimiz hafta Çin sertifikasyon kurumu olan 3C tarafından onay almıştı. Onay alan akıllı telefonu modelinin Red Magic 6S Pro modeli olacağı düşünülüyordu. Söylentiler doğru çıktı ve Nubia yeni akıllı telefonunu satışa sunmaya hazırlanıyor. 

Telefon Çin Dışına 120W Hızlı Şarjla Gelmeyebilir

Oyun odaklı akıllı telefon olacak olan Red Magic 6S Pro modeli hakkında ne yazık ki şimdilik pek bir bilgimiz bulunmuyor. Gücünü Qualcomm’un amiral gemisi işlemcisi olan Snapdragon 888+ işlemcisinden alacağı düşünülen akıllı telefonun 120W hızlı şarj desteğine sahip olması ve 165 Hz ekran yenileme hızına sahip bir ekrana sahip olması bekleniyor. Ortaya çıkan görsele göre ayrıca telefon üçlü kamera ile donatılacak. Akıllı telefon modelinin özelliklerine baktığımızda ise Red Magic 6 Pro esintileri taşıdığını söyleyebiliriz. 

Nubia’nın yeni oyun odaklı akıllı telefonu olacak olan Red Magic 6S Pro modelinin Çin dışına da çıkacağı yönünde haberler var ancak Çin dışı sürümün 120W hızlı şarj özelliği gibi bazı önemli özelliklerinden yoksun olacağını söyleyebiliriz. 

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al