2 dk. Serkan KÖSE 09.04.2021

PlayStation 5 Özel Oyunu Abandoned Duyuruldu

Yeni PlayStation 5 özel oyunu Abandoned duyuruldu. Abandoned oyunu FPS hayatta kalma türü seven oyuncuları heyecanlandırdı.

Geliştiriciliğini Hollanda merkezli Blue Box Game Studios’un üstlendiği yayıncılığını ise Sony’nin yaptığı FPS bakış açısına sahip hayatta kalma oyunu Abandoned Sony’nin yeni nesil oyun konsolu olan PlayStation 5 için duyuruldu.

PlayStation 5 Özel Oyunu Abandoned Nasıl Bir Oyun?

Yeni nesil oyun konsolu PlayStation 5’in özel oyunu olarak duyurulan Abondoned oyunu esasında birinci şahıs bakış açısına sahip bir hayatta kalma korku oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Oyunun tanıtım videosuna baktığımızda ise diğer korku türü oyunlara nazaran daha detaylı bir açık dünya deneyimi sunacağı görülüyor. Oyun ile ilgili Sony tarafından yapılan açıklama ise şöyle;

playstation-5-ozel-oyunu-abandoned-duyuruldu

Hikaye

Abandoned oyunu garip bir ormanda gözlerini açan Jason Longfield karakterinin hikayesini işliyor. Terk edilmiş ve ortaya nasıl gittiğini hatırlamayan Longfield, çok geçmeden kaçırıldığını ve ortaya karanlık bir amaç için getirildiğini öğreniyor. Hayatta kalmak için savaşan Longfield’ın asıl amacı ise kaçmak.

Karakter Etkileşimi

Oyunda yaşanan her olayın karakter üzerinde bir etkisi var. Örnek vermek gerekirse, Longfield koştuktan sonra ya da korktuğunda nefesini ayarlayamadığı için hedef alması zorlaşacak ve silah kullanımı da bu anlamda bir hayli gerçekçi olacak.

PlayStation 5 DualSense Etkileşimi

Oyuncuların oyun deneyimini arttırmak adına PlayStation 5’in oyun kontrolcüsü olan DualSense’in özellikleri de sonuna kadar kullanılacak. Oyuncular bu oyunda DualSense etkileşimi sayesinde kendisini daha fazla oyunun içinde hissedecek.

PlayStation 5 Ve Gücü

Sony’nin yeni nesil oyun konsolu olan PlayStation 5’in gücü bu oyunda sonuna kadar kullanılacak. Oyun 4K çözünürlükte 60 FPS vermeyi amaçlıyor. Oyunda ayrıca gerçekçi grafikler, karakter animasyonları ve çok kısa yükleme süreleri olacak.

2021 yılının son aylarında PlayStation 5 için yayınlanacak olan oyunun tanıtım videosu ise yazımızın sonunda.

 

 

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al