2 dk. Esporlab 28.03.2020

PlayStation 5’in Korku Oyunu Quantum Error Videosu Yayınlandı

Sony’nin ilerleyen dönemde tanıtımını yapmayı planladığı PlayStation 5 oyun konsolunun korku oyunları kategorisinde çıkış yapacak ilk oyun Quantum Error’un ilk tanıtım videosu paylaşıldı. Korku oyunu Quantum Error birinci şahıs nişancı oyunu olarak piyasaya sürülecek. Tanıtılan oyun Hem PlayStation 4 hemde PlayStation 5 için çıkış sağlayacak.

Dünyanın en büyük teknoloji şirketleri arasında yer alan Japonya merkezli teknoloji geliştiricisi Sony, geliştirmiş olduğu playstation 5 oyun konsolunu çok yakın zamanda tanıtacak. Corona virüsü nedeniyle tanıtımlarının ertelendiğini daha önce söylediğimiz PlayStation 5 tüm konsol oyuncuları tarafından büyük ilgiyle bekleniyor. PlayStation 5 oyun konsolunun tüm oyuncu kitlesi tarafından oldukça merak konusu olduğunu biliyoruz, aynı zamanda PlayStation 5 oyunları hakkında ne türden oyunlar beraberinde geleceğide oldukça merak konusu.

PlayStation 5 oyunları konusunda ilk duyurulan oyun Godfall olmuştu. Bu oyunun haberinin yayılmasından sonra, sosyal medyada bir çok söylenti dolaşıyordu ve çıkacak olan PlayStation 5 oyunları hakkında pek fazla kaynağa ulaşamamıştık. TeamKill Media, PlayStation 5’in oyun konsoluna geliştireceği korku oyunu Quantum Error hakkında tanıtım videosu yayınladı.

Quantum Error tanıtım videosu:

Quantum Error korku oyununda birinci sahış nişancı olarak oyunu oynayacağız. Son zamanlarda PlayStation 5 oyunları hakkında ortada dolaşan kaynakları göz önünde bulunduruyoruz. WRC 9 ve Godfall’dan sonra tanıtılan üçüncü oyun Quantum Error olmuş olacak. Merak edilen bir diğer konu ise, yeni nesil PlayStation 5’in tanıtımı ile beraberinde bu oyunların piyasaya sürüleceğine dair herhangi bir resmi kaynak yok. Quantum Error sadece PlayStation 5 için çıkış sağlamayacak, aynı zamanda PlayStation 4 oyun konsolu içinde çıkış gerçekleştirmiş olacak.

unreal engine oyun motoru

Geliştirici şirketin yayınlamış olduğu tanıtım videosunda gördüğümüz kadarıyla oyunu inceleyebilmemiz ve yorum yapabilmemiz adına pek gözle görülür bir şey söz konusu değil. Ancak görebildiğimiz kadarıyla yaratıklara kafa tuttuğumuz bir macera dünyasına atılacağımız aşikar. İlerleyen dönemlerde paylaşılacağını tahmin ettiğimiz diğer videolarında oyunu tam anlamıyla analiz etme şansına sahip olacağız. Quantum Error, Unreal Engine oyun motoru kullanılarak geliştiriliyor. Buda oyunun oldukça kaliteli, bir alt yapıya sahip olacağının ön görüsü.

Tahminlerimize göre Sony PlayStation 5’in tanıtımını 2020 yılının sonlarında Aralık ayına doğru tanıtacağı yönünde. Diğer oyun geliştirici firmaları yakından takip ediyoruz, PlayStation 5 için gelecek diğer oyunları yakın takip ederek sizlere aktaracağız. Quantum Error hakkında gelişmeleri, resmi sitesinden takip etmek isterseniz de buradaki bağlantıya tıklayarak göz atabilir ve geliştiricinin paylaşımlarını görebilirsiniz.

Esporlab

Esporlab yazarı.
Yıllardan beri oyun, teknoloji ve bilgisayar konularında edindiğim bilgi ve tecrübelerimi sizin için eğlenceli bir şekilde paylaşıyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al