1 dk. Serkan KÖSE 15.06.2021

Rainbow Six Extraction Sinematik Fragmanı ve Çıkış Tarihi

Rainbow Six Extraction oyununun çıkış tarihi ve sinematik fragmanı paylaşıldı. İşte oyun ile ilgili paylaşılan tüm detaylar.

Oyuncuların büyük bir beğeni ile oynadığı oyunların başında gelen Rainbow Six serisinin yeni oyunu olacak olan Rainbow Six Extraction ile ilgili yeni detaylar paylaşıldı.

İlk duyurusunun gerçekleştiği günden günümüze pek çok kişinin ilgisini çeken Rainbow Six Extraction oyununun çıkış tarihi ve sinematik fragmanı paylaşıldı. Ünlü Fransız oyun stüdyosu Ubisoft tamamen çevrimiçi olarak gerçekleştirilen E3 etkinliğinde gerçekleştirdiği sunumda Rainbow Six Extraction ile ilgili önemli bilgiler aktardı.

Rainbow Six Extraction Sinematik Fragmanı

Rainbow Six Extraction oyunu Siege ile aynı mekanik ve gadget’ların çoğuna sahip olacak ve Rainbow Six Extraction oyununda bulunan Siege oyuncuları için özel eşyalar da yer alacak. Oyun, haritalarla Left 4 Dead benzeri bir ilerleme sunacak ve sürekli olarak büyüyen haritalarda gelişip evrimleşen düşmanlarla mücadele edilecek.

Rainbow Six Extraction ve Siege dünyasının nasıl birleşeceği hakkında şimdilik bir bilgi verilmemiş olsa da oyunun çıkış zamanına yakın bu konu hakkında da bilgilerin verileceği düşünülüyor. Rainbow Six Extraction oyunu ayrıca, farklı platformlardaki Rainbow Six oyuncuların birlikte oynamasına da izin veren çapraz platform desteği ile birlikte gelecek. Rainbow Six Extraction oyunu 16 Eylül tarihinde PlayStation, Xbox, PC ve Stadia platformları için çıkışını gerçekleştirecek.

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al