1 dk. Serkan KÖSE 22.06.2021

Steam Yaz İndirimlerinin Başlayacağı Tarih Belli Oldu

Oyuncuların uğrak yeri olan Steam’in merakla beklenen yaz indirimlerinin başlayacağı tarih açıklandı. İşte cüzdanlarınızı hazır etmeniz gereken o tarih.

Oyun severlerin uğrak noktalarından birisi olan Steam bilindiği üzere yılın belli dönemlerinde indirimler düzenliyor. Düzenlenen indirimlerle birlikte oyuncular indirimli fiyatlarla satın almak istedikleri oyunlara sahip olabiliyor. Her yıl olduğu gibi bu yıl da Steam’in yaz indirimleri, Steam Yaz İndirimleri ismi ile oyun severlerle buluşacak.

Steam Yaz İndirimleri Ne Zaman Başlıyor?

Steam Database tarafından ortaya çıkartılan bilgilere göre Steam merakla beklenen yeni indirim dönemi 4 Haziran Türkiye saati ile 20.00’de başlayacak. İndirimlerin son tarihi ise 8 Temmuz olacak. Ayrıca yine Steam Database’te ortaya çıktığı üzere bu yıl gerçekleştir indirim döneminin teması ise cinayet gizemi olacak.

Steam’de başlayacak olan yaz indirimlerinin temasının “cinayet gizemi” olması elbette ki sadece bu türe ait oyunların indirime gireceği anlamına gelmiyor. Daha önceki Steam indirim dönemlerinde olduğu gibi pek çok oyunun indirime girmesi bekleniyor. Bu temanın Steam’in oyunculara küçük hediyelerinin habercisi olabilir.

İndirimlerin başlamasıyla birlikte EsporLab üzerinden indirime giren oyunlara ulaşabileceksiniz. İstek listenizi şimdiden hazırlamanızda yarar var.

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al