2 dk. Serkan KÖSE 04.04.2021

Supercell Clash of Clans Evreninde Geçen Üç Oyun Çıkartacak!

Supercell Clash of Clans evreninde geçen üç oyun çıkartmaya hazırlanıyor. İşte Clash of Clans evreninde geçecek olan yeni oyunlar.

Finlandiya merkezli mobil oyun şirketi olan Supercell bilindiği üzere Clash of Clans ve Clash Royale oyunları ile biliniyor. Mobil oyuncuların sevdiği oyun stüdyolarından birisi olan Supercell genellikle yeni oyun projelerini gizleme eğilimi gösteriyor. Ancak sevilen oyun üreticisi Supercell, kısa bir süre önce Clash of Clans evreninde geçecek olan bitmemiş üç yeni mobil oyundan bahsettiği yeni bir fragman yayınlandı. Supercell’in şirket bloğunda paylaşılan bir blog gönderisinde geliştirici, mevcut oyuncular için yen fırsatlar sunduklarını ve yeni bir izleyici kitlesi için mevcut sınırlarını genişlettiklerini belirtti.

Clash of Clans Evreninde Geçen Üç Oyun!

Supercell’in açıkladığı ilk oyun Clash Quest ismine sahip. Clash Quest oyunu, kullanıcıların rakipleriyle savaşmak için ızgara şeklindeki haritaya asker gönderdikleri sıra tabanlı bir taktik macera strateji oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Bazı karakterlerin kendi başlarına saldırabildikleri bu oyunda oyuncular güçlü bir etki için savaşçılarının güçlerini birleştirmek zorunda.

Clash Mini isimli bir diğer oyun ise, oyuncuların savaşmak için klasik Clash of Clans karakterlerinin minyatürlerini kullanabilecek. Son olarak Supercell’in geliştirdiği bir diğer oyun ise Clash Heroes oyunu. Oyunseverlerin Diablo türü bir aksiyon macera oyunu olarak nitelendirecekleri bu oyun oyunseverlere keyifli dakikalar yaşatacak.

supercell-clash-of-clans-evreninde-gecen-uc-oyun-cikartacak

Supercell tarafından yapılan açıklamada, görsel benzerliklere rağmen yeni oyunların hiçbirisinin oynanış anlamında Clash of Clans ya da Clash Royale oyunlarına benzemeyeceğini açıkladı.

Supercell resmi bloğunda, Clash of Clans evreninin benzersiz bir oyun sistemi olduğunu dile getiriyor. Oyuncuların düşmanlara baskın yapmaktan, kuleleri yıkmaktan, köylerden ve arenalardan pek çok şey ifade ettiğini belirten Supercell bu anlamda bu evrenin bir oyundan çok daha fazlası olduğunu belirtti. Oyuncuların eğlenceli ve destansı anlar yaşayabileceği bu evren büyülü bir evren ve bu nedenle oyunun geliştiricisi de oyunun bu evreninin genişletmek istiyor.

Supercell’in her üç oyununun da oldukça yeni olduğunu ve karşılarında uzun bir geliştirme sürecinin olduğunu belirtmekte yarar var. Bu sebeple oyunun dinamiklerinin değişme ihtimalinin yüksek olduğunu dile getirelim. Son olarak Supercell yeni oyunlarının beta sürümlerinin ne zaman çıkacağını açıklamadı. Görünüşe göre Tencent tarafından geçtiğimiz yıllarda satın alınan Supercell gelişmeye devam edecek.

 

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al