2 dk. Esporlab 03.04.2020

The Last of Us 2 Ertelendi, Hayranlarına Üzücü Haber!

The Last of Us 2 ertelendi bunun en büyük başlıca nedeni olarak korona virüsü gösterildi. Tüm oyun sektörünün yakından takip ettiği ve merakla beklediği, The Last of Us: Part II son zamanlarda dünyayı ve ekonomiyi büyük ölçüde etkileyen virüs salgını dolayısıyla yeniden bir kez daha ertelendi.

Hatırlayacağınız üzere geliştirici şirket tarafından 2019 Ekim ayında oyunun ertelendiğini açıklamıştı. Oyuncu kitlesi tarafından mercek altına alınan ve takip edilen oyun hayranlarını oldukça üzmüştü. Malesef ki bir üzücü haber daha geldi ve geliştirici firma oyunun bir kez daha ertelendiğini açıkladı.

Yapılan erteleme konusunda resmi açıklamalarda bulunan Naughty Dog şirketinin, korona virüsü salgını nedeni ile geliştirme sürecinde ki durgunluklara değindi. Salgın hastalık yüzünden bir çok geliştirme stüdyosunun durma noktasına geldiğini belirten şirket, bu sebepten dolayı oyunun ertelendiğini açıkladı.

Naughty Dog’dan Gelen Açıklamalar:

the last of us 2 ne zaman çıkacak

Resmi Twitter hesabından paylaşım yapan Naughty Dog, yapılan ertlemenin kendi istekleri dışında olduğunu aynı zamanda lojistik sorunları yaşadıklarını dile getirdi. Bu sayede oyunu aceleye getirmeyip, hayranlarına en kaliteli oyun deneyimini yaşatabilmek için, şuanda hazır olmadığını belirtti. Haklı olarak, tüm hayranlarına iyi bir oyun deneyimi yaşatmak ve hayal kırıklığına uğratmamak adına ikinci bir erteleme yapılmasının gerektiğini belirtiyor.

Herkesin meraklı gözlerle beklediği ve düşündüğü şey Joel ve Ellie’nin hikayesine ortak olabilip olamayacağı konusu. The Last of Us 2 ertelendi bu durumda söyleyeceğimiz şey artık resmi olarak The Last of Us: Part II‘in belirli bir çıkış tarihi olmadığıdır. Bu konuda malesef bizlerde sizin kadar üzgünüz, çünkü ekibimiz sabırsızlıkla bu oyunu deneyimlemeyi bekliyor.


Yapılan açıklamayı kısaca özet olarak sizlere aktarmak istiyorum. Hepinizin beklemiş olduğu Last of Us Part II’nin çıkış tarihinin ertelendiğini artık biliyorsunuz. Bu üzücü haberi sizlere verirken, emin olabilirsiniz ki bizler de sizin kadar hayal kırıklığı yaşıyoruz. Bu nedenle takipçilerimize bu durum hakkında ulaşmak istedik. Çıkış tarihini ne yazık ki ertelemiş olsak dahi, The Last of Us Part II‘nin tüm gelişim süreci tamamlanmak üzere. Oyundaki son hataları düzeltiyoruz. Ne yazık ki geliştirme süreci tamamen bitse bile, lojistik sorunlar ile karşılaşmış olduğumuzu belirtelim. Oyunu tam olarak en iyi şekilde deneyimlemeniz için, elimizden gelen herşeyi yapıyoruz. Yaşanacak olan gecikmeden dolayı, üzgün olduğumuzu bilmenizi istiyoruz. Bizlere vermiş olduğunuz sonsuz desteğiniz için teşekkürler.

Esporlab

Esporlab yazarı.
Yıllardan beri oyun, teknoloji ve bilgisayar konularında edindiğim bilgi ve tecrübelerimi sizin için eğlenceli bir şekilde paylaşıyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al