1 dk. Serkan KÖSE 01.04.2022

The Legends of Zelda: Breath of The Wild 2’den Üzücü Haber

Nintendo tarafından yapılan duyuru videosuyla birlikte The Legends of Zelda: Breath of The Wild 2’den üzücü haber geldi.

The Legends of Zelda: Breath of The Wild devam oyunu planlana göre 2022 yılı içerisinde piyasaya sürülecekti. Oyun hakkında duyuru yapan Nintendo yapımın 2023 baharın ertelendiğini belirtildi. The Legends of Zelda: Breath of The Wild 2 yapımcısı Eiji Aounuma, daha istikrarlı bir sürüm için daha fazla zamana ihtiyaçlarının olduğunu belirtti. İşte Eiji Aounuma açıklaması ve duyuru videosu:

“Önceden açıkladığımıza göre, oyunu 2022’de çıkarmayı planlıyorduk. Fakat oyunun geliştirme sürecini biraz daha uzatmaya karar verdik. Oyunun çıkış tarihini 2023’ün baharına erteledik. Oyunun bu sene çıkması için heyecanlanan oyunculardan gerçekten çok özür diliyoruz.

Önceden sizlere gösterdiğimiz fragmanda devam oyununun önceki oyundaki gibi sadece yerde geçmeyeceğini, ayrıca gökyüzünde de gezebileceğiniz yerlerin olduğunu belirtmiştik. Önceki oyuna nazaran çok daha geniş bir dünya ile karşılaşarak eğlencenin tadını yeni oyun mekanikleri ile çıkaracaksınız. Bu oyunun deneyimini eşsiz kılabilmek için tüm ekip arkadaşlarımız özenle çalışıyor. Bu yüzden lütfen biraz daha bekleyin.

Eiji Aounuma”

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al