2 dk. Serkan KÖSE 19.05.2021

Ekrem İmamoğlu Twitch Kanalını Açtı

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu Twitch kanalı açtı.

Dünyanın en popüler canlı yayın platformu olan Twitch, siyasetçilerin uğrak noktası olmaya devam ediyor. Geçtiğimiz yıl ABD’nin eski başkanı Donald Trump sonradan ban yemiş olsa da bir Twitch kanalı açmış ve seçim kampanyasını Twitch kanalı üzerinden yayımlamıştı.

Geçtiğimiz aylarda da Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Pqueen’in bir yayına konuk olmuş ve geçtiğimiz günlerde de Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Jahrein’e ortak yayın çağrısında bulunmuş ve bu yayının 22 Mayıs Cumartesi günü gerçekleşeceği açıklanmıştı.

Türkiye’deki genç neslin uğrak noktalarından birisi olan Twitch dünyasına giriş yapan siyasetçiler kervanına katılan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, resmi Twitch kanalını açtı. Spor İstanbul Gençlik ve Eğlence Festivali ile yayın hayatına başlayacak olan İmamoğlu, kanalında gençlerle buluşmayı amaçlıyor.

Ekrem İmamoğlu’nunn Twitch kanalı, yayın hayatına Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları dahilide düzenlenecek Spor İstanbul Gençlik ve Eğlence Festivali’nin açılışında 19 Mayıs günü saat 19:00’da başlayacak. Kanalın ilk canlı yayını, ilk kez canlı olarak gerçekleştirilecek “Zor Sor” programı olacak.

İBB Başkanı İmamoğlu’nun ilk yayınında Kaan Sezyum, Efe Uygaç, Tuana Yılmaz, Cem İşçiler, Zeynep Özkaya, Soykan Soner, Sena Gül, Mete Baş, Okan Asman, Surhay Bakış, Sercan Yıldırım, Başak Çakmak, Batu Bozkan, Berke Demir, İlyas Yalçıntaş, Feride Hilal Akın, Mete Özbey, Tuna Akşen, Ceren Pektaş, Cansu Öktem, Cemre Sıla Atılğan, İlayda Sürücü, Yeliz Korkmaz ve Nursema Altuntaş gibi Twitch ve sosyal medya dünyasının sevilen isimleri eşlik edecek.

Ekrem İmamoğlu’nun resmi Twitch kanalına bu linkte tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al