2 dk. Serkan KÖSE 28.08.2021

Amazon New World Açık Beta Tarihi Açıklandı

Yayıncılığını Amazon’un üstlendiği ve geliştiriciliğini ise Amazon Game Studios’un yaptığı MMO RPG türü New World’ün açık betası ise sonunda tarih verildi. 

Amazon’un bir süredir geliştirdiği yeni MMO RPG türü oyunu olan New World’ün açık betası için tarih açıklandı. 

New World Açık Betası 9 Eylül’de 

New World oyununun açık betasının 9 Eylül tarihinde başlayacağı açıklandı. Açık betanın sonlanacağı tarih ise 12 Eylül olacak. Oyun yeni bir erteleme olmazsa 28 Eylül tarihinde çıkışını gerçekleştirecek. 

Amazon’un New World oyunundan daha önce gerçekleştirilen kapalı beta sürecinde oyun genelde oyuncular tarafından başarılı bulunmuş olsa da performans anlamında oyuncular tarafından eleştirilmişti. Oyuncuların beklentisi ise bu beta sorunlarının düzeltilmesi ve daha temiz bir oyun deneyiminin sunulması. Oyun hakkında paylaşılan son fragmanı ise aşağıdan bulabilirsiniz. 

New World Oyununun Türkçe Dil Desteği Sunması İsteniyor

Bilindiği üzere Rus oyuncular oyunun Rusça çıkması için organize olmuş ve Amazon ise oyunun Rusça dil desteği sunacağını da açıklamıştı. Rus oyuncuların ardından Türk oyuncular da oyunun Türkçe dil seçeceğine sahip olmasını istiyor. Konu hakkında başlatılan tartışma ise şöyle:

“Sevgili Amazon üreticileri,

Türkiye’deki oyuncular için oyuna Türkçe dil desteği getirirseniz çok mutlu oluruz. Oyunu kendi dilimizde anlayarak ve keyif alarak oynamak istiyoruz. Oyunun kapalı betada olduğunun ve daha da geliştirileceğinin farkındayız.

İyi çalışmalar dileriz.”

Yapılan bu gönderiye kısa süre içerisinde 796 yorum ve 100’ün üzerinde ödül geldi. Oyunun Türkçe dil seçeceğine sahip olması için yine de Türk oyuncuların desteğine ihtiyaç bulunuyor. Eğer siz de MMORPG türü oyun seviyorsanız ve New World oyununu bekliyorsanız bu linkten destek olabilirsiniz.  

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al