2 dk. Serkan KÖSE 31.05.2021

Among Us Epic Games Store’da Ücretsiz Oldu

Koronavirüs pandemisi ile birlikte popüler hale gelen oyunların başında yer alan Among Us oyunu Epic Games Store’da ücretsiz oldu.

Epic Games’in Steam’e rakip olarak geçtiğimiz yıllarda duyurusunu gerçekleştirdiği oyun kütüphanesi Epic Games Store oyuncularına verdiği ücretsiz oyunlarda oyuncuların beğenisini kazanmaya devam ediyor. Geçtiğimiz haftalarda özellikle basketbol severlerin en sevdiği oyun olan NBA 2K21 oyununu ücretsiz olarak veren Epic Games Store şimdi de bir başka beğenilen oyunu ücretsiz olarak kullanıcılarına veriyor.

Among Us Ücretsiz Oldu!

Epic Games Store Among Us oyununu ücretsiz olarak veriyor. Epic Games tarafından yapılan açıklamaya göre oyunu belirtilen süre içerisinde kütüphanesine ekleyen oyuncular, Among Us oyunun ömür boyu ücretsiz olarak oynamaya devam edecek.

Epic Games’in Steam’e rakip olarak duyurduğu Epic Games Store’un verdiği büyük oyunlara baktığımızda NBA 2K21 ve GTA V gibi oyunların olduğu görülüyor. Epic Games Store bu büyük oyunların yanında oyuncuların büyük beğeni ile oynadıkları pek çok oyunu da ücretsiz olarak kullanıcıları ile sunmaya devam ediyor.

Özellikle pandemi dönemi ile birlikte popüler hale gelen ve oyunculara keyifli vakitler geçirten Among Us oyunu bu bağlamda Epic Games Store’da ücretsiz oldu. Epic Games Store kullanıcıları bu hafta da NBA 2K21 oyunu gibi büyük bir oyunun hediye edilmesini bekliyordu ancak oyuncuların bu beklentisi gerçekleşmedi.

Her ne kadar NBA 2K21 oyunu kadar yüksek fiyat etiketine ve popülariteye sahip olmasa da Among Us oyunu da azımsanmayacak bir oyuncu kitlesine sahip. Among Us oyununu oyuncular 3 Haziran Türkiye Saati ile 17:59’a kadar ücretsiz olarak kütüphanelerine ekleyebilecek.

Among Us oyununun yanında oyuncuların Epic Games Store indirimlerine göz atmasında da yarar var.

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al