2 dk. Serkan KÖSE 18.03.2021

EA Play Xbox Game Pass’e Ek Ücret Olmadan Dahil Oluyor!

EA Play Xbox Game Pass servisine ek herhangi bir ücret ödenmeden dahil oluyor. Xbox Game Pass kullanıcılarının ne yapması gerekiyor?

Dünyanın en büyük oyun stüdyolarından birisi olan Electronic Arts uzun bir süredir EA Play sistemini Xbox oyun konsolunda sunuyordu. EA Play servisi daha sonrasında ise PlayStation 4 ve Pc platformuna gelmişti. 

Bilindiği üzere geçtiğimiz aylarda Microsoft Xbox Game Pass servisini PC platformuna getirmişti. Game Pass servisinin PC platformuna gelmesiyle birlikte kullanıcılar çok daha az bir ücret ödeyerek pek çok oyunu oynama deneyimine sahip olmuştu. Bu adımın bir benzeri de EA tarafından gelmişti. EA, EA Play servisini uygun bir fiyatla Steam’e getirmişti. Oyuncuları fazlasıyla memnun eden bu gelişmelerin ardından Microsoft ve EA tarafından yeni bir ortaklık kurulmuştu.

ea-play-xbox-game-passe-dahil-oluyor

EA Play Xbox Game Pass Kütüphanesine Ekleniyor!

Game Pass ve EA Play kütüphanesi bugün itibariyle birleşti. EA Play içerisinde yer alan oyunları belirtmek gerekirse servisin içerisinde  FIFA 20, Titanfall 2, Need for Speed Heat, Star Wars Jedi: Fallen Order ve bu gibi 60’ın üzerinde oyun bulunuyor. 

EA Play kütüphanesinin yanında Game Pass kütüphanesinin de ne kadar geniş olduğu düşünüldüğünde oyunseverlerin fazlasıyla memnun olacağını söyleyebiliriz. Game Pass aboneleri ayrıca tüm EA Play avantajlarına sahip olabilecek. Bunun için oyuncuların ek bir satın alım yapmasına gerek kalmayacak. Oyuncular sadece Game Pass’e abone olarak bu servis ile ayrıcalıklardan yararlanabilecek. 

Game Pass for PC servisine aylık 29.99 TL’den abone olan kullanıcılar Game Pass avantajları ile birlikte EA Play avantajlarına da sahip olacak. 

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al