1 dk. Serkan KÖSE 04.08.2021

EA Play’e Gelecek Yeni Oyunlar Açıklandı

Oyun severlerin sevdiği oyun stüdyolarından birisi olan EA’nın bilindiği üzere EA Play isimli kendi abonelik servisi bulunuyor. EA Play aboneleri bu sayede EA’nın sevilen oyunlarını PC, Xbox ve PlayStation platformlarından oynayabiliyor.

EA Play’de birbirinden güzel oyunlar bulunuyor. EA son açıklamasıyla birlikte platforma gelecek yeni oyunların duyurusunu yaptı. 

F1 2020 EA Play’e Geliyor

EA Play’ın Twitter hesabı üzerinden yapılan duyuruya göre EA Play servisine bu ay içerisinde F1 2020, Dirt 5 ve DRID gibi sevilen yarış oyunları eklenecek. EA Play kütüphanesinde oyunlar aynı zamanda Xbox Game Pass Ultimate ve Xbox Game Pass for PC için de erişilebilir olacak. Kısaca bu gelişmenin özellikle yarış türü seven oyuncular tarafından çok sevindirici olduğunu söyleyebiliriz. Son olarak oyunlar PC ve PlayStation üzerinden de EA Play’e abone olan kullanıcılar da bu oyunları oynayabilecek.

EA Play’e bu oyunların ne zaman ekleneceği söylenmedi ancak oyunların 17 Ağustos tarihinden sonra eklenme ihtimali bulunuyor. Bilindiği üzere bu eklenen üç oyun EA’nın kısa bir süre önce satın aldığı Codemasters’ın sevilen oyunları. Bu anlamda EA’nın Codemasters oyunlarını kullanmak istediğini söyleyebiliriz. Bakalım ilerleyen günlerde yeni oyunlar EA Play’e eklenmeye devam edecek mi?

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al