1 dk. Serkan KÖSE 15.06.2021

Forza Horizon 5 Duyuruldu

E3 2021 kapsamında Microsoft yeni oyunu olan Forza Horizon 5 oyununu duyurdu. İşte oyun ile ilgili açıklanan tüm detaylar.

Yazılım devi Microsoft’un sevilen oyun serilerinden birisi olan Forza serisi bu yıl yeni oyunu ile birlikte geri dönüyor. Microsoft gerçekleştirdiği E3 etkinliğinde yeni Forza oyunu olan Forza Horizon 5’in duyurusunu gerçekleştirdi ve oyun ile ilgili ilk görüntüleri yayınladı. Oyun 9 Kasım tarihinde Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One ve PC platformuna geliyor.

Forza’nın yeni oyunu Meksika’da geçecek ve özellikle görsel kalitesiyle oyuncuları büyüleyecek gibi görünüyor. Yeni nesil Ray-tracing ve yeni photometre teknolojilerine sahip olacak olan oyunda hem araçlar hem de çevre detaylar mükemmel görünüyor.

Microsoft tarafından yapılan açıklamaya göre Forza Horizon 5 oyunu çıktığı ilk gün Xbox Game Pass kütüphanesine eklenecek. Oyun ayrıca Steam üzerinden de satışa sunulacak. Forza Horizon 4 oyununun şu anda Steam üzerinden yerel fiyatlandırma ile birlikte 92 TL’ye satıldığını söyleyebiliriz. Forza Horizon 5 oyununun da benzer bir fiyatlandırma ile ülkemizdeki oyuncularla buluşması bekleniyor.

Forza Horizon 5 Fragmanı

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al