1 dk. Serkan KÖSE 26.09.2021

Ride 4’ün PS5 Görüntüleri Göz Kamaştırıyor

Yeni nesil oyun konsolları pek çok önemli özellikle birlikte gelmişti. Şimdiye kadar çıkan oyunlar yeni nesil konsolları zorlayacak seviyede olmasa da görünüşe göre yeni süreçte karşımıza çıkacak olan oyunlar konsolların gücünü sonuna kadar kullanacak. Bu oyunlardan birisi olacak olan Ride 4’ün görselleri ise pek çok kişiyi büyülemeyi başardı. 

Yayıncılığını ve geliştiriciliğini Milestone S.r.l.’nin üstlendiği motorsiklet yarış oyunu Ride 4 geçtiğimiz aylarda çıkmıştı. Çıktığı dönemde oyun çok fazla ilgi görmemiş olsa da bu durum değişecek gibi görünüyor. 

Videonun İzlenme Sayısı 2.1 Milyonu Geride Bıraktı

Oyunun kısa bir süre önce paylaşılan yeni videosu, oyunun viral olmasına neden oldu. PlayStation 5 oyun konsolu üzerinden alınan Ride 4 oynanış videosu Reddit üzerinde paylaşılmasıyla birlikte video çok kısa sürede 1 milyon izlenmeyi geride bıraktı. Videonun viral olmasının nedeni ise ultra gerçekçi oynanışa sahip olması. 

Videoda oyunun ultra gerçekçi görünmese yerlerin ıslak olması ve ışıklandırma koşulları etki ediyor. Oyunun çıkış sürümü bu görüntülere sahip olmayacak olsa da yine de videonun çok gerçekçi göründüğünü söyleyebiliriz. Son olarak bahsi geçen videoyu haberimizin sonunda izleyebilirsiz. Video an itibariyle 2.1 milyon kişi tarafından izlenmiş durumda. 

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al