1 dk. Serkan KÖSE 21.04.2021

Yeni Apex Legends Karakteri Valkyrie Duyuruldu

Yeni Apex Legends karakteri Valkyrie duyuruldu. Peki Apex Legends’a gelen Valkyrie karakterinin özellikleri ne?

Bir dönemin sevilen battle royale türü oyunlarından birisi olan Apex Legends’a yeni karakterler eklenmeye devam ediyor. Apex Legends’a şimdi de Valkyrie isimli yeni bir karakter eklendi. Yeni karakterle birlikte Titanfall ile yeni bir bağlantı kapısı açıldı.

Apex Legends’ın Outlands Hikayeler videosunda çıkan yeni bir animasyon ile duyurulan yeni karakter oyuncuların bir hayli ilgisini çekmeyi başardı. Valkyrie karakterinin etkileyici yetenekleri bulunuyor. Yeni karakterle birlikte Titanfall hayranlarının Apex Legends oyununa yeni bir bağ kurabileceğini söyleyebiliriz.

Yeni Apex Legends Karakteri Valkyrie

Valkyrie karakteri, Apex Legends rekabet arenasında kendini kanıtlama amacı güden bir Titan pilotu olarak karşımıza çıkıyor. Northstar isimli bir animasyon filminde ölen babasının bir Northstar sınıfı olan kendi Titan’ıyla görevlendirilmiş bir pilot olduğu görülüyor. Video ile birlikte Valkyrie’nin babasının ölümünden Kuben Blisk’i sorumlu tuttuğu da ortaya çıkıyor. Bu isim Titanfall oyuncularına yabancı gelmeyecektir. Kuben, Titanfall 2’de ana düşman olduğundan Valkyrie’yi Titanfall evreniyle bağı olan en yeni karakter olarak karşımıza çıkıyor.

yeni-apex-legends-karakteri-valkyrie-duyuruldu

Yeni karakterin arka planının ne olduğunu ve Apex Legends oyununda bulunan kavgaya ne kattığına baktığımızda ilk olarak intikamı görüyoruz. Karakterin ortaya çıkışı aslında oyuna pek çok Titanfall içeriği ekleneceği anlamına geliyor. Apex Legends oyununun 9. Sezonu ile birlikte oyunun Titanfall evrenine yakınlaşacağı daha önce sızdırılmış olsa da eklenen bu karakter ile birlikte bu kesinleşmiş oldu. Bakalım Valkyrie ile birlikte Apex Legends oyununa neler eklenecek?

Serkan KÖSE

Esporlab yazarı.
Neyse ki iki hakkım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-BÜLTEN’E ABONE OL

E-Bültene abone olarak espor dünyasında yer alan güncel haberlerden,
rehberler, röportajlar, pro dünyası ve benzeri tüm güncel haberlerden
önce sizin haberiniz olsun.

eksikgedik.com gamerdunyasi.com cemre.com takipçi satın al